VAD LÄNGTAR DU EFTER?

Drömmar. Önskan. Längtan.

Längtan bär en människa halva vägen lyder ett isländskt ordspråk. När jag tänker på längtan tänker jag på längtan efter förändring. Men man kan tänka även på något drömlikt, något onåbart. Samtidigt tänker jag även på vår egen motivation som drivmedel som hjälper oss framåt mot det vi längtar efter.

Längtan ger oss styrka, som får oss ta oss ur det jobbiga, längtan för oss i en riktning. Mitt i längtan kan själva resan mot målet upplevas viktigare än själva målet.

Längtan kan också skapa besvikelse eller utmattning, en lyckokänsla eller förnöjsamhet. Längtan efter förändring kan innebära även en rädsla för förändring.

När jag sitter med mina klienter under coachningsamtalen känner jag av denna rädsla i klientens berättelse. Rädsla för något hen inte vet hur det blir, samtidigt som klienten vill bort från det gamla och vill mot en förändring i tillvaron.

Jag ställer nu frågan till dig: Vad längtar du efter? Vad skulle du göra om ingen rädsla fanns hos dig? Hur skulle ditt liv se ut då?

Om du vill veta mer om vad jag gör och hur jag kan hjälpa dig att nå dina drömmar och mål, kan du kontakta mig på mitt mail livia@liviadeak.se.

Allt gott!

Livia Deák Jönsson

coaching, drömmar, förändring, längtan, ledarskap, personlig utveckling, samtal, utveckling
Föregående inlägg
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!
Nästa inlägg
NYCKELN TILL ETT GOTT LEDARSKAP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed