GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Stort tack från hela mitt hjärta för fin kontakt med mina kunder, klienter och alla mina samarbetspartners under året som har gått! Tack för alla fina möten, samtal och uppdrag! Nu blickar jag fram emot ett nytt spännande år med nya samarbeten samt flera projekt och affärer!

Istället för julklappar valde jag i år att skänka pengar till både Musikhjälpen som i år bidrar till ett bättre liv för människor med funktionsnedsättning och till Bobbi Bear Swedens insamlingsstiftelse som räddar barn som är utsatta för våld och sexuella övergrepp i Sydafrika. Vi kan GÖRA SKILLNAD!

God Jul och Gott Nytt År!

önskar  

Livia Deák Jönsson

Föregående inlägg
UGL I FRAMTIDEN
Nästa inlägg
VAD LÄNGTAR DU EFTER?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed