Hej,

Välkommen till mitt nyhetsbrev och min blogg! Hoppas allt är bra med dig!

Känner du fler som vill läsa mina nyhetsbrev? Maila mig på livia@liviadeak.se eller gå du in på min hemsida och klicka på prenumeration av nyhetsbrevet!

Idag skriver jag om nyheterna angående våra UGL-utbildningar, Utveckling av Grupp och Ledare.

NU ÄR DET ÄNTLIGEN KLART!

Från och med nästa år håller vi våra UGL-kurser – inom Procus-nätverket med arrangör Olof Röstin och där jag ingår som UGL-handledare – på det fantastiska stället Lydinge Resort där hotellupplevelsen särskiljer sig från andra hotell. Utanför ditt rum omges du nämligen av den otroligt vackra skånska naturen.

Vi har varit bortskämda med vacker miljö även på vårt tidigare konferensställe på Kullagårdens Wärdshus där vi har hållit våra kurser under de senaste 13 åren. Tyvärr stängs nu Kullagården för verksamhetsövergång och renovering därav har vi valt en annan samarbetspartner för de kommande utbildningarna.

Lydinge Resort ligger i utkanten av Helsingborg och har blivit en favorit bland golfare men även bland semesterresenärer och affärsfolk. Hotellet drivs av två drivna entreprenörer Björn Gibrand och Henrik Gibrand vilka har satsat mycket under de senaste åren på att utveckla hotellets verksamhet. Det har byggts en ny hotelldel med flera rum och eget kök samt en ny spa-avdelning. Björn har  berättat om att de flesta gäster som lämnar Lydinge blir ambassadörer och återkommer ofta med andra vänner.

Det handlar om helhetsupplevelsen. Upplevelsen är viktigast även för oss UGL-handledare eftersom vår utbildning bygger på upplevelsebaserat lärande. Kombinationen av avkopplande, skön miljö med en utbildning som fångar alla dina sinnen gör att din upplevelse kan bli magisk efter en vecka på vår kurs.

Förutom utbildningen på Lydinge Resort kan du även njuta av relaxen innehållande, gym, bastu och jacuzzi. Maten är vällagad svensk husmanskost och bygger på fina skånska råvaror. Atmosfären i restaurangen ger en skön känsla och den är mjuk och genuin.

Här nedan hittar du några bilder på hotellet och läs gärna mer om vårt nya konferensställe för våra UGL-kurser på https://lydinge.com

ARRANGÖRSAVTAL OCH VARUMÄRKET UGL

Från och med 2019 ska den som önskar erbjuda UGL-utbildningar ha ett arrangörsavtal. Dessa nya bestämmelser kommer från Försvarshögskolan som äger UGL-konceptet och har tidigare haft enbart avtal med oss handledare. Nu kommer det att krävas även ett särskilt avtal mellan ett UGL-arrangör (alltså företag/juridisk person som tillhandahåller UGL-utbildningar) och Försvarshögskolan. 

Det huvudsakliga syftet med arrangörsavtal är att reglera Försvarshögskolans, arrangörers respektive handledares olika ansvarsområden. Avtalen ska även säkerställa en ökad ”kvalitetssäkring” kring utbildningarna. Det underlättar för både säljare och köpare när alla verkar utifrån samma villkor. Alla arrangörer, som önskar detta, kommer att läggas ut i ett arrangörsregister på Försvarshögskolans hemsida vilket ju också underlättar för blivande deltagare att hitta arrangörer.

Vi tycker detta är bra eftersom vi har hög kvalité på våra kurser och nu får vi på det sättet även Försvarshögskolans kvalitetsstämpel och kan fortsätta erbjuda våra fina kurser för kommande deltagare. (Avtalen är dock tyvärr försenade från Försvarshögskolan och ännu så länge kan du inte hitta registret på deras hemsida.)

Om du vill läsa mer om vad UGL är kan du kika in på min hemsida under Tjänster/UGL och ta del av värdefull information om utbildningen. Jag brukar säga att UGL är en ögonöppnare för många och erbjuder en upplevelse utöver det vanliga. Om du vill påbörja en utvecklingsresa är UGL den ultimata utbildningen.

Under våren har vi kurser vecka 5, 11 och 21. Välkommen med din anmälan på livia@liviadeak.se!

Och jag säger som Dag Hammarskjöld, ”Den lägsta resan är resan inåt.”

Må väl,

Livia

golf, grupputveckling, handledare, hotell, kompetens, ledarskap, livsresa, lydinge resort, management, ögonöppnare, personligutveckling, process, ugl, upplevelse, utveckling, utvecklinsgresa
Föregående inlägg
Lust och engagemang
Nästa inlägg
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed