VI ÄR OCKSÅ REDO FÖR GDPR

Hej!

Jag är väldigt glad att du har valt att följa mig som prenumerant på mina nyhetsbrev. Nu när GDPR, den nya dataskyddsförordningen träder i kraft den 25 maj vill jag bara att du ska veta att vi inte lagrar några personuppgifter alls och vi använder endast själva mailadressen du anmält för att prenumera till dessa utskick. Självfallet lämnar vi inte ut dina uppgifter till tredje part och du kan när som helst avregistrera dig.

Vill du fortsätta att få mina nyhetsbrev behöver du inte göra någonting alls. Vill du däremot inte ha någon mer information från mig så kan du avregistrera dig längst ner på sidan i nyhetsbrevet.

Tack än en gång för att du väljer att följa mig!

Allt gott!

Livia Deák Jönsson

Föregående inlägg
VÄLKOMMEN PÅ FRUKOSTMÖTE!
Nästa inlägg
ALLTING BÖRJAR MED DIG SJÄLV!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed