DRÖMMER DU OCKSÅ OM ATT NÅ EN HÖGRE NIVÅ?

Vi kör vårens sista UGL-kurs (Utveckling av Grupp och Ledare) v 22 i Mölle i Kullabergs vackra naturreservat. På förra kursutvärderingen fick vi mycket stor kundnöjdhet; 9,25 poäng av 10!

UGL är en investering för livet och i dig själv för att nå ökad personlig utveckling. Det är först när du själv är trygg i dig själv och förstår gruppdynamiken och ledarskapets betydelse – hur du påverkas av andra och hur andra påverkar dig – som du kan leda andra. Oavsett vad du jobbar med så ingår du oftast i en grupp, det räcker att ni är två personer. Goda RELATIONER är grunden för allt samarbete och ju mer du känner dig själv och förstår du dig på grupprocesser desto lättare kan du navigera och förhålla dig till händelser och människor.

UGL är en kurs som bygger på UPPLEVELSEBASERAT lärande vilket innebär att allt du får lära dig via teorier upplever du live under veckan. En häftig känsla och process som helt enkelt ska upplevas. Det är bara då som du PÅ RIKTIGT FÖRSTÅR och inte bara vet.

DU HAR VÄL BESTÄMT DIG?

Skicka mail till livia@liviadeak.se eller ring mig 0727-155530 så bokar jag en plats åt dig!

Varmt välkommen!

, , , , , , ,
Föregående inlägg
GLAD PÅSK(NYHET)!
Nästa inlägg
VÄLKOMMEN PÅ FRUKOSTMÖTE!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

Meny