GLAD PÅSK(NYHET)!

Tänk att påsken är redan här! Fast det är fortfarande kallt ute och vissa dagar snöar det. Men om solen är framme, då är det vårkänslor i alla fall.

Arbetsmässigt har det gått ovanligt fort sedan årskiftet, dessa tre månader bara swishade förbi. Jag hann med en del utbildningar och att arbeta som både Medicinskt ansvarig sjuksköterska hos en kund och verksamhetsansvarig hos en annan. För övrigt jobbar jag på ett nytt projekt, att bygga upp en webbkurs inom ledarskap och som ska fungera som ledarstöd och komplement till det personliga mötet. Det går trögt att bygga en sån kurs för mig för det är en ny plattform som jag ska bekanta mig med. Innehållet har jag koll på, för det finns hur mycket som helst som jag vill berätta om och dela med mig av inom ledarskapet. Utmaningen är att vara fokuserad och att paketera på rätt sätt. Jag har dock bra hjälp av Ella Hellgren på http://www.courseitmatters.com

Ella är en grym utbildare och handledare på Course it matters och har samlat allt jag behöver för att bygga min egen webbkurs själv. Så någon gång i år eller nästa år hoppas jag att det kommer att lanseras en webbkurs för chefer och ledare som sitter och grubblar över sina frågor och behöver ledarstöd i vardagen. Vad har du för behov av stöd som chef? Vad skulle du uppskatta om att läsa om, gå kurs i eller få bra tips och råd i? Vilka verktyg skulle du vilja att jag delar med mig av i en sådan kurs? Skulle en webbkurs vara ett bra alternativ för din dagliga kompetensutveckling inom ledarskap? Kommentera gärna eller skriv direkt till mig på livia@liviadeak.se.

Jag önskar dig en riktigt Glad Påsk och vi hörs igen efter helgerna!

Livia

coachning, grupputveckling, handledare, kompetens, ledarskap, management, ugl, utveckling, Webbkurs
Föregående inlägg
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!
Nästa inlägg
DRÖMMER DU OCKSÅ OM ATT NÅ EN HÖGRE NIVÅ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed