Nyfiken på vår nästa UGL-kurs?

Summerar utvärderingarna från den senaste UGL-kursen jag höll i (Utveckling av Grupp och Ledare). Jag blir riktigt varm i kroppen. Genomsnittsbetyg på hela kursen 9 av 10.

Omdömen som ”handledarna har varit proffsiga med värme…”, ”…de har varit fantastiska för de har hjälpt oss med rätt verktyg och rätt frågeställningar utvecklas, både enskilt och i grupp…” kursen har gett mig enormt mycket både i form av självinsikt, självkännedom och verktyg för att fortsätta utvecklas…”, ”en värdefull resa, en möjlighet till personlig utveckling och insikt i hur viktig gruppen är för att faktiskt få effektivitet i arbetet och medarbetare i frid…”, ”möjlighet att träna på feedback och prata om känslor…”, ”..Jag vågade utmana mig själv och andra…”, ”…Intressant metodik = upplevelsebaserad lärande…”, ”..Otroligt utvecklande och lärorikt…” gör att jag verkligen tror på upplevelsebaserat lärande som en kraftfull utbildningsform.

V48 har vi fortfarande några fåtal platser kvar. Om du är intresserad av att utveckla dig själv som gruppmedlem, medarbetare och/eller ledare hör av dig direkt till mig eller vänd dig till din chef och be om att få göra denna resa.

Jag kan garantera en upplevelse utöver det vanliga!

Ring 0727-15 55 30 eller maila livia@liviadeak.se för ett bra pris! Vi har släppt även kursveckorna under nästa år och de blir v 5, 11 och 22 på våren.

Varmt välkommen med anmälan!

Föregående inlägg
GÖR DIN LIVSRESA!
Nästa inlägg
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed