GÖR DIN LIVSRESA!

Då är det dags igen för UGL, Utveckling av grupp och ledare. Imorgon anländer 12 st förväntansfulla deltagare för att genomföra en veckas UGL-kurs i internatform. Vi är två handledare som ska guida dem på denna resa. Alltid lika häftigt och spännande med en ny process.

UGL är ett koncept som ingår i Försvarshögskolans Ledarskapsmodell. UGLs övergripande mål är att du ska få personlig utveckling samt verktyg att utveckla din egen grupp till att bli mer produktiv genom bättre samarbete. Det unika med UGL är att du får delta i en resa där alla är intresserade av att utveckla sig själva och få självinsikt. Du ingår i en s k främlingsgrupp, där alla är okända för varandra när kursen börjar. Detta gör att du får se hur en grupp bildas, utvecklas och verkar för att nå uppsatta mål. I motsats till hur det är i din ordinarie grupp där det tillkommer och lämnar gruppmedlemmar så delar en UGL en serie händelser som utvecklar relationerna. Ofta händer det i en UGL kurs lika mycket som det gör i en vanlig arbetsgrupp på ett helt år!

Är du också intresserad? Vi har fortfarande några lediga platser både v43 och v48. Hör av dig för ett bra erbjudande! Du kan maila mig på livia@liviadeak.se.

Välkommen med anmälan! Gör din livsresa nu!

förändringskunskap, grupputveckling, handledare, ledarskap, management, personlig utveckling, process, ugl, utveckling
Föregående inlägg
ATT DELA MED SIG
Nästa inlägg
Nyfiken på vår nästa UGL-kurs?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed