Förra veckan deltog jag på en konferens i Kroatien inom affärsnätverket Qoola Qvinnor. 52 kvinnor åkte iväg för att utvecklas, få nya perspektiv på sitt företagande, lära sig nya kunskaper. Jag hade förväntningar såklart och ville självklart få inspiration och nya idéer på hur jag kan utveckla mitt företag.

Veckan har varit över förväntan. Veckan har varit MAGISK! Jag har fått ta del av föreläsningar inom sälj, coachning, förändringskunskap, mindfulness, ledarskap, e-learning, marknadsföring, storytelling, affärsutveckling, nätverksbyggande och personlig utveckling. Med andra ord har jag fått lära mig en himla massa om en hel del. Jag delade också med mig av mina tankar kring personlig utveckling i form av en föreläsning, ”Vägen till ditt bästa jag”.

Det som jag mest blev berörd av var alla dessa kvinnors skaparglädje, generösa erbjudande och att alla ville dela med sig av erfarenheter och kompetens. Jag är verkligen berörd i djupet av mitt hjärta av denna stora givmildhet alla hade. Och vilka fina vänner jag har fått. Vänner för livet! Vänner jag kan vara kreativ med och som stöttar mig oavsett vad som händer. Just nu känner jag bara TACKSAMHET och ser fram emot detta nätverk av kompetenta kvinnor.

Hur tänker du kring att dela med dig av din kompetens? Vad har du gett för bidrag under den senaste veckan? Hur har du hjälpt en vän, (affärs)kollega, kund eller din familj? Vad har du för erfarenheter av att ge och av att få?

Hör gärna av dig med kommentarer, det är intressant att lyssna in hur du tänker. Och kom ihåg! Var dig själv – gör din grej!

coachning, e-learning, förändringskunskap, grupputveckling, kompetens, ledarskap, marknadsföring, nätverk, personligutveckling, qoolaqvinnorbusiness, sälj, storytelling
Föregående inlägg
FNs GLOBALA MÅL FÖR HÅLLBAR UTVECKLING
Nästa inlägg
GÖR DIN LIVSRESA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed