TACKSAMHET I MÖTEN

En lång dag och sen kväll blev det idag på jobbet. Vissa dagar blir ju sådana.
Jag tycker om mina uppdrag och jag tycker om mina uppdragsgivare. Jag lär mig mycket, får arbeta med varierande uppgifter och får träffa så många människor. Det känns också gott att veta att de uppskattar mitt arbete och att de tycker att jag bidrar med mycket.

Jag möter en himla massa människor helt enkelt. Alla möten är viktiga, anser jag. Att de jag möter blir sedda, hörda, förstådda, hjälpta och vägledda. Ibland får jag vara extra tydlig med vad som gäller. Ibland behövs det bara ett telefonsamtal, en fråga, ett leende eller en kram.

Förra veckan gjorde jag en liten handling som betydde så mycket för några. Idag stod det en bukett tulpaner vid mitt kontor med en hälsning från dessa människor. Då känns det extra gott. Jag blir verkligen rörd. TACKSAM för att få uppleva detta!

Föregående inlägg
EFTER FALLET
Nästa inlägg
SATSA PÅ DIG SJÄLV I HÖST!

2 kommentarer. Leave new

  • Du är en människa som få en att känna sig värd. Du väcker det bästa i en och har enormt empati, att mötta dig är privilegiet. 🤗

    Svara
  • Tack fina Dusanka! Det är ömsesidigt med möten. Om jag möter dig på ett bra sätt, möter du mig tillbaka också på ett fint sätt.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed