EFTER FALLET

EFTER FALLET av Björn Gedin Jönsson.

Idag skriver jag en bokrecension av en underbar och gripande berättelse.

Efter fallet är fantastiskt skrivet och berättat av Björn om hans liv, olycka samt själsliga och fysiska resa för att leva ett liv så bra som möjligt.

Boken kan hjälpa andra i liknande situationer och när man känner att man behöver hitta mål och mening i livet. Den tar upp viktiga ingredienser i livet som tro, hopp och kärlek, att våga göra nya försök och att aldrig ge upp. Att sätta mål för att komma framåt, sätta nya mål när de gamla inte fungerar, att acceptera det vi inte kan förändra men ändå se möjligheterna. Många budskap som ryms på sidorna. Trots dalarna och de mörka stunderna i livet så finns det ett ljus, en väg uppåt och ut i det nya livet.

Hur och var hämtar vi kraft? Hur är det möjligt att leva vidare när livet rycks ifrån oss? Det är andra frågor som tas upp i boken. Det intressanta är att jag som läsare tvingas aldrig till något val av rätt eller fel. Genom att Björn bjuder på sin egen livsberättelse finner jag som läsare kraft och mod att själv göra något åt mitt liv och börja förändra det jag vill förändra utan att jag känner mig påtvingad.

Teckningarna i boken är skapade av Björns syster, Gittan Jönsson och de är väldigt vackra och fyller i berättelsen på ett spännande sätt. Med färger och symboliska bilder tar boken oss in i en sorts drömvärld som är ändå levande och verklig och bygger på en riktig historia.

”Inte lära om, inte börja om, men finna nya vägar. Uppfinna”

STORT TACK Björn för att jag fick ta del av din livsberättelse!

Är du också intresserad av att läsa Björns bok? Hör av dig så kan jag ordna ett exemplar.

Föregående inlägg
MEDARBETARSKAP OCH LEDARSKAP – att vara i varandras utsiktstorn
Nästa inlägg
TACKSAMHET I MÖTEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed