Nu ska jag börja blogga!

Kära läsare och besökare på min hemsida!

Jag har bestämt mig för att börja blogga och inspirera dig inom ledarskap, utvecklingsfrågor och coaching. Jag vill också visa bilden av företagandet och hur det är att jobba och leva som konsult. Genom personlig reflektion hoppas jag kunna bidra till olika perspektiv, djupare analyser, nya tankar och idéer inom olika områden jag är intresserad av. Om du tycker att mina blogginlägg verkar intressanta får du gärna kommentera dem nedan eller skriva ett mail till mig.

Jag har ambitionen att uppdatera bloggen ungefär en gång i veckan eller när något intressant inträffar och när jag har något att berätta om.

Varmt välkommen att följa mig!

Nästa inlägg
Dags att anmäla dig till vårens UGL-kurser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed